Entertainment hub by Studio Wood

Designer’s Name:  Studio wood

Designer’s Email:  hello.swc@gmail.com

Designer’s Website: studiowood.co.in

Studio Wood was asked to construct an entertainment hub for a family of 3 on the terrace of a 2600 sq.ft plot. The design was born keeping in mind orientation, climate and comfort.

The north-south direction of the plot ensured less heat gain. So in order to receive thermal comfort open-able clearstory windows were installed at the bottom, to allow cross-ventilation.

To give the area an open and fresh appeal, the terrace was landscaped and a controlled micro-climate was created, using plants, water bodies and sunshades.

Materials: Exposed brick fused with exposed concrete and a lot of light.

Share your designs with us http://ow.ly/Q7Bs6.

1

2

3

Design Your Space & Estimate Your own Renovation with BuildingBlox
Click Here to Learn More

One thought on “Entertainment hub by Studio Wood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>